Klikker, kezdetek

2010.08.28. 07:29

Ideje frissülni. A napok és hetek csak telnek Bryn pedig nő, mint a gomba. Bár én csak akkor veszem észre a különbséget, ha a 8hetes kori képeire nézek.

Már minden este részt vesz velünk a sétákon, jelenleg, pedig Pesten szocializálódunk. Az autókkal szemben akadt némi ellenérzése, de ez napról-napra alakul. A kutyákért és különösen az emberekért, szerencsére oda van. Minden szembejövönél hátracsapja a fülét és csóvál, mint az őrült.

Múlthét elején elkezdtük komolyabban a klikkerezést és elég jól halad. A célom az, hogy minél több és színes feladatot találjak neki. Először olyan egyszerű dolgokkal kezdtünk, mint az „integetés” aztán jött a touch, majd ebből kiindulva  megtanítottam neki, hogy másszon bele egy kosárba, úgy, hogy egyik lába se lógjon ki. Ez elsőre talán egyszerűnek tűnik, de nem feltétlenül az, egy ilyen idős kölyöknek. A mellső lábak felől haladtam a hátsók felé. Megtanult tolatni és még egy feladatot, amelyik videó végén látható. Jövőhéten talán megpróbálkozunk a 2o2o pozícióval is valamilyen formában.

10hetesen és 2naposan:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://universeofborder.blog.hu/api/trackback/id/tr422253673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása