Bryn

2010.08.09. 07:29

Tegnap megérkezett. :)

 Hajnal 5kor indultunk Pestről Zágrábba, hogy időben odaérjünk, és vissza tudjunk indulni a dugók előtt. Az út meglepően gyorsan telt.

 Alen, a tenyésztő egy hegyoldalban lakik. A kertnek van egy lejtős, fás része, a ház pedig fantasztikus. Kilátásba is helyeztük, hogy esetleg maradnánk. Mikor érkeztünk, már csak Bryn (Pip) volt ott, a többi kölyök kicsit korábban ment gazdihoz. Panda Szlovákiában fog agilityzni, Peg pedig Németországban terelni és agilityzni. Tehát velük már nem találkozhattam, láttam viszont másokat: Puppyt, Capet, Myfet és Kixet.  

Alen mesélt az alomról és a tesztről, arról, hogyan kerültek kiválasztásra a kölykök. Majd megírtuk a szerződést, feltettünk még jó pár kérdést és ezennel Bryn végérvényesen az enyém lett.

A hazafele út első 20perce részéről hisztivel telt, majd egyszer csak, mintha elvágták volna elkezdett beilleszkedni az új szituációba. Különben már is észre vettem, hogy nagyon alkalmazkodó és gyorsan feloldódik elsőre talán ijesztő helyzetekben, mindamellett, hogy elég határozott kiskutya is.

Köszönöm Annának,hogy segített lekötni a kis szörnyet a hazaúton :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://universeofborder.blog.hu/api/trackback/id/tr792208698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása