Boldog szülinapot Dori! =)

2009.07.15. 10:54

Igen, igen Dori 6 éves lett hétvégén, amit egyébként agilityvel, birkázással és sok-sok Tisztában fürdéssel ünnepeltünk meg az l. Poseidon találkozó keretében.

Eljött sok rokon és szinte mindenki, akit a borderes topicról már ismertem. Régen nem láttam ennyi bordert egy rakáson, hihetetlen jól elvoltak, bandáztak egész nap.

Este a tűz körül iszogattunk, pihentük ki a birka elől futkorászást (már velem a magam részéről ez történt, bocs azoktól, akiknek ez ettől jobban megy), vasárnap pedig agility versenyt rendezünk, ami rém fárasztó volt. Nehezen viselem a szervezéssel kapcsolatos dolgokat, de örülök, hogy belevágtam, mert eddig nem volt ilyesmire lehetőségem.. és végső soron abszolút sikerélménnyel zárult. Elképzelhetőnek tartom, hogy jövőre is benne lennék egy hasonlóban. A segítségemért cserébe Zsuzsitól egy nagyon-nagyon szép Magices (Dori apu) kulcstartót kaptam.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://universeofborder.blog.hu/api/trackback/id/tr291247180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bordercollie 2009.07.15. 12:25:44

Boldog szülinapot Dori!!!
Szasza nagyon köszönöm a hétvégi segítséget! Nélküled nem lett volna sem találkozó, sem verseny!:))))
Nagyon jól éreztem magam, és jó volt ennyi bordert együtt látni!
Zsuzsi

melodyli 2009.07.17. 10:40:55

@bordercollie:
Köszönjük szépen =) Jövőre ugyanott!
süti beállítások módosítása