7hós Bryn

2011.01.24. 08:55

Bryn elmúlt 7hónapos, a legutolsó mérés szerint 48cm magas és 12kg.

Múlt hétvégén a változatosság kedvéért 3 kúszó segítségével gyakoroltunk pár alap kombinációt, és úgy érzem volt/van értelme a sok alapozásnak. Nagyon könnyen irányítható, és terhelhető is. Komolyan veszi magát mikor a pályán, rá kerül a sor.

De persze most tudatosul csak igazán, hogy mennyi munka áll még előttünk, amivel még mindig várok, maradnak pusztán a kúszók a továbbiakban is.

   Tegnap futottam Dorival a Téli Kupa 3. fordulóján, több kevesebb sikerrel. Bryn pedig bandázott kicsit a rokonokkal :) A HO, azaz 3hós kora óta most találkozott először a tenyésztőjével, Alennel, de a kitörő örömködés megmaradt mindkét oldalról. :)

 

Van abban valami lenyűgöző, hogy egy tenyésztő ennyi alom után még képes a földön ülve játszani teljes beleéléssel, egy általa eladott kölyökkel, és hagyni neki, hogy a nyakába másszon, lerágja a fülét…vagy a többit, amit Bryn csinál ilyenkor, mintha csak ő lenne az egyetlen és az első.

 Mit jelent mindez? Nekem talán a jövőben egy újabb kölyköt a Mawlch kennelből ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://universeofborder.blog.hu/api/trackback/id/tr872609026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása