13. hét együtt :)

2010.11.07. 07:28

Jövőhéten lesz Bryn 5hónapos. Ha minden igaz, hamarosan csinálok egy kis videót az „engedelmeséről” és arról, mit művel a pályán. Tud, kemény két féle akadályt, de szerintem ez most elég. Ez pedig a kétféle kúszó.

A cél, szép stabil helyben maradás megalapozása, amivel –ha jelenlegi formájában megmarad, elégedett leszek. Plusz mindent, ami később jól jöhet, alaposan kigyakorlok a kúszókkal. Akár irányok, cikkcakk, lehívás, küldések kúszóba, minden lehetséges módon és szögből. Persze még itt sem tartok.

Már egészen rákattant az „edzésekre” és teljesen felvette a rutint. Szocializálásnak sem utolsó kint lenni, hiszen a pálya mellett zúg el a vonat, egy órában többször is, de repkedett már repülőgép is a fejünk felett, vagy tegnap siklóernyősök. Bryn, mikor kiszúrta,  a kedvenc rózsaszín tálkájával a szájában próbálta leugatni  őket az égről, (mert azt persze nem lehetett kiköpni, még egy ilyen fontos és érdekes esemény miatt sem.) Kevés sikerrel :)

 Mostanában próbálja feszegetni a határait, mondhatni visszakérdez, ha egy neki nem teljesen tetsző dolgot kéne teljesíteni, pl. bemenni a ketrecbe, mikor éppen játszana, de ezen dolgozunk. A keménykedést nem szereti, egy „Nem” mindenre elég, és ezen nem is megyek túl, mert nem látom szükségét. Ő egy olyan kutya, aki nagyon akar megfelelni, egyszerre kemény és egyszerre érzékeny. Doritól sokat tanultam, hisz ő is hasonló, bár nem ilyen magabiztos. Igyekszem Brynt olyannak megtartani a kamaszkora utánra is, amilyen most.

A bejegyzés trackback címe:

https://universeofborder.blog.hu/api/trackback/id/tr502429750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása